Recomandarea mea #3

Astazi va recomand o serie de care sunt sigura ca ati auzit!

Ai putea supravietui in salbaticie, de unul singur, cand toti cei din jur fac tot ce pot ca sa nu apuci dimineata urmatoare? Intr-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odata ca America de Nord se intinde natiunea Panem.Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douasprezece districte conduse cu o mana de fier, in fiecare an este organizat un concurs sadic si sangeros – Jocurile Foamei. Douazeci si patru de adolescenti sunt rapiti de langa familiile lor si aruncati in lupta pe viata si pe moarte, televizata in direct si urmarita cu frenezie. Doar unul dintre ei se va intoarce acasa faimos, bogat si… viu. Cine va castiga cursa nebuna pentru supravietuire? (citat)

Parerea mea:

Trilogia Jocurile Foamei este o serie extrem de complexa. Cu multa actiune, te tine continuu in suspans si te introduce intr-o lume periculoasa. Cred ca este cea mai buna distopie pe care am cittit-o pana acum! Mereu imi doream sa o citesc mai repede, ca sa aflu ce se intampla, dar in acelasi timp  voiam sa nu se mai termine !

Reclame

2 răspunsuri

  1. Momentan sunt la primul volum la inceput si nu am mai apucat sa termin cartea, am 6 carti incepute, dar o sa-mi fac timp si pentru ea. Sunt curioasa daca filmul a fost asemanator cu ea.

  2. Prima mea distopia….va ramane mereu distopia mea preferata:-d

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: